Header Ads

Seo Services

វិធីធ្វើចាហួយឪឡឹក


វិធីធ្វើ
  •  យកផ្លែឪឡឹកមកកាត់ទងចេញទំហំល្មមអាចដួសរូងយកសាច់ក្រហមចេញអោយអស់ដាក់ក្នុងចាន ចំណែកឯផ្លែទទេនោះទុកវាដោយឡែក
  • យកសាច់ឪឡឹកនោះមកកិនដោយម៉ាស៊ីនទឹកក្រឡុក រួចច្រោះយកទឹក (ចោលកាក)។
  • យកទឹកឪឡឹកនោះមកលាយជាមួយម្សៅសារាយ រួចដាក់​ ស្កសរ​បន្តិចព្រោះឪឡឹកមានរសជាតិផ្អែមស្រាប់ហើយ ដាក់អំបិលបន្តិច។
  • កូរអោយចូលគ្នាអស់ ហើយដាក់ឆ្នាំងដាំអោយពុះ។
  • ដាក់ចុះទុកអោយចុះត្រជាក់បន្តិចរួចចាក់ចូលផ្លែឪឡឹកទទេនោះ។
  • ទុកអោយត្រជាក់ ពេលវាកកហើយ ក៏យកទៅដាក់ក្នុងទូរទឹកកកជាការស្រេច។


No comments:

Powered by Blogger.